2009. június 12., péntek

Kedves Látogató!

Engedje meg, hogy a Webáruházunk közel 1200 féle termékéből, melyek többsége az egészséges táplálkozás, egészség megőrzés és a tisztításhoz kapcsolódik, néhányat bemutassak és tájékoztassam kedvezményeinkről.



Pannonicum gyümölcspor/erőteljesen visszalúgosító, öregedést lassító/

Ez van benne: Áfonya (7%), Feketeribiszke (7%), Feketeberkenye (7%), Csicsóka (7%), Csipkebogyó (6%), Homoktövis (6%), Alma+almahéj (6%), Körte (6%), Meggy (5%), Cseresznye (5%), Szeder (5%),Vörös szőlő (5%), Szilva (5%), Málna (4%), Kajszibarack (4%), Őszibarack (4%), Bodza (4%), Mézpor (4%), Sárgadinnye (3%)

Hozzáadott cukrot, tartósítószert, szintetikus adalékanyagokat, színezékeket, valamint mesterséges vitaminokat nem tartalmaz.

Így fogyaszthatja: A felnőtteknek 1 teáskanálnyi, gyermekeknek az életkortól és testsúlytól függően, arányos mennyiségű port 1-1,5 dl szénsavmentes vízben feloldva fogyasztható, így a friss gyümölcsök ízét, illatát élvezheti. A teáskanálnyi 35 dkg. gyümölcsnek felel meg. Élelmiszernek minősül, ezért nem lehet túladagolni.

Pannonicum zöldségpor/erőteljesen visszalúgosító, öregedést lassító/

Ez van benne: Sárgarépa (7%), Zeller (7%), Cékla (7%), Csicsóka (7%), Brokkoli (6%), Paradicsom (6%), Paszternák (6%), Petrezselyem (6%), Pritamin paprika (6%), Piros paprika (6%), Fehér káposzta (6%), Kelkáposzta (5%), Spenót (5%), Sütőtök (5%), Homoktövis (5%), Mustármag (4%), Torma (3%), Fokhagyma (3%)

Hozzáadott cukrot, tartósítószert, szintetikus adalékanyagokat, színezékeket, valamint mesterséges vitaminokat nem tartalmaz.

Így fogyaszthatja: A felnőtteknek 1 teáskanálnyi, gyermekeknek az életkortól és testsúlytól függően, arányos mennyiségű port 1-1,5 dl szénsavmentes vízben feloldva fogyasztható, így a friss zöldség ízét, illatát élvezheti. A teáskanálnyi 35 dkg. zöldségnek felel meg. Élelmiszernek minősül, ezért nem lehet túladagolni.

Nem tartalmaznak: Hozzáadott cukrot, tartósítószert, színezéket, szintetikus adalékokat.

Így írja le élményét termékünkről egyik vásárlónk:

Pannonikum Gyümölcspor:

Szervezetem lúgosítására kezdtem el szedni a gyümölcsport, de emellett 3 hét alatt 8 kg-ot fogytam Mikrorostos Gélt is fogyasztva. A legeslegjobb " mellékhatás" a derekamon található úszigumi eltünése volt!!

( Utólag már bánom, hogy nem mértem le, hány cm-ert csökkent a csípőbőségem…)

QC:

Anyukám 2 szívinfarktuson esett át. Amikor megjelent a QC azonnal vittem neki egyet, hogy segítsen tapasztalataival. Már másnap reggel felhívott, hogy nem " lötyög" úgy a szíve, azaz, nincsenek a megszokott reggeli ritmuszavarok. 3 nap múlva azonban már csodálatos dolgot mesélt. Õk a harmadik emeleten laknak, eddig még a szemetet sem merte levinni, mert már az elsõ emelet után fulladt, szédült, rosszul volt....Aznap már kétszer lement az utcára és nem volt semmi problémája. Erõnléte, állapota és hangulata is folyamatosan javul! Köszönjük QC!!

Bukovszkiné Kisbáró Emese

Vitamin komplexum

Azaz homoktövis, gyümölcshúsolaj, szőlőmagolaj tökmagolaj kapszulában. A homoktövis tartalmú készítmények a bennük lévő antioxidáns, vitamin, és ásványi anyag tartalmuk miatt hatékonyak.

Mivel mindhárom összetevő magas élettani értékekkel bíró növény, magas az antioxidáns, vitamin és ásványi anyag tartalmuk, különös tekintettel A, E, F, C, D, K vitaminokra, melyek hatása egymást erősíti. Alkalmazása: napi 2×1 kapszula (reggel az optimális felszívódás miatt lehetőleg éhgyomorra)


Hummel Mikrorostos Gél

Újságcikk a gélről és Dr. Hummel Zoltánról, Nobel-díj várományos

Rosttartalma: 5 gramm/3 kiskanálban (ajánlott napi adag)

A mikrobiológiai eredetű rost nem hemicellulózból áll, mint a növényi eredetű rost. A mikrobiológiai rostok vékonyabbak, mint a növényi eredetűek, ezért nagyobb a felületük és az adszorpciós (megkötő) képességük, több vizet és salakanyagot képesek megkötni.

Összetevők: víz, mikrobiológiai eredetű cellulóz étkezési rost, Hummel kombucha sűrítmény, zöld tea, Multifruit.

Egy vélemény:

6 hónapja fogyasztom a Hummel gélt. Nagyon bevált. Rendbetette az emésztésem. Eleinte naponta 2x1 kanállal, mostanában pedig napi 1 kanállal fogyasztok belõle.

Bata Rozália


Tajga Aranya fenyőmagolaj

SZIBÉRIAI FENYŐMAGOLAJ természetes, nem finomított zsírosolaj kapszulában.

A benne található B és D vitaminkomplexek fontosak az idegrendszer működéséhez.

E-vitamin tartalma magas, E-vitaminhiány esetén felborul az anyagcsere, a zsírfeldolgozás, megnő az érelmeszesedés veszélye, terhesség esetén nő az idő előtti szülés veszélye, szoptató anyáknál megszűnhet az anyatej termelődése.

A fenyőmagolaj fontosabb forrása az F vitaminnak, mint a halolajok. A többszörösen telítetlen zsírsavak (F-vitamin) hiánya szív és érrendszeri megbetegedésekhez, immungyengeséghez, korai öregedéshez is vezethet. Különösen érzékenyek a vitamin hiányára a csecsemők és a gyermekek.


A tisztaságot képviselik többek között: Víztisztítók, tisztító és mosószerek ami a fürdőszobába és konyhába kell.

Mosószereink használatáról kérjen tájékoztatót. Kattintson az Előnyös szóra és iratkozzon föl a 4 részes levélsorozatra.


Termékeink között talál:

gluténmentes és diabetikus élelmiszert, étrend kiegészítőket, reform élelmiszert/kókuszzsír,- olaj/, hidegen sajtolt olajokat, fűszereket, bébiételt, holt-tengeri kozmetikumot, dekor-kozmetikumokat, ezüst és rézszálas ruhaneműket, mágneses ékszert, olvasni-nézni és hallgatnivalót, sópipát, mikroáramú fájdalomcsillapító eszközöket.

Ez a webáruház azért jött létre, hogy a magyar emberek is tudjanak vásárolni interneten keresztül, és ami nem elhanyagolható, az árak is úgy vannak igazítva. A magyar emberek világában az internetes vásárlás még eléggé gyerek cipőben jár, pedig a vásárlással töltött idő is pénz. Mennyivel jobb otthonról kényelmes vásárolni. Nem kell elmenni az üzletbe /busz, troli, villamos, gyalog, / autóval keresni a parkolóhelyet. Nincs tülekedés, tolongás, nem köhögnek a arcodba, nem működik a zsebes és cipekedned sem kell. Itt azt az árat fizeted ami fel van tüntetve nem számol összevissza a pénztáros és biztosított a cseregarancia is.

Az áruházban csak regisztrált tag vásárolhat, a regisztráció ingyenes. Itt

regisztrálhat: REGISZTRÁCIÓ Jó barangolást kívánok.



Kedvezményeink:

A Törzsvásárlók összegyűlt Alaprendszerbeli vásárlásoknál, 40 pont elérése után automatikusan 12 hónapra (beleértve a megszerzés hónapját is) VIP jogosultságot szereznek és 10-40 %-kal olcsóbban vásárolhatja meg a termékeinket. A VIP tagság természetesen meghosszabbítható, ha az egy év letelte előtti 3 hónapban újra összejön a 40 pont értékű vásárlás.

A VIP- tagság további lehetőségei:

  • Kedvezményes mobil előfizetés (flottán belül 0 Ft percdíjjal).
  • Akár 40 % kedvezmény az exkluzív termékeink árából.
  • Havi sorsolások, ahol Ön megnyerheti:
    • Vásárlási jóváírását.
    • Wellness- hétvégéink egyikét.
    • Értékes ajándékaink valamelyikét.
  • Éves fősorsolás, ahol nyerhet:
    • Belföldi nyaralást vagy
    • Külföldi utazást vagy
    • 1 éves autóhasználatot,
    • ingyenes hozzáférés WebPlus rendszerünkhöz, ahol elkészítheti saját weboldalát, naplóját,
    • pontgyűjtési lehetőség az egyedi AjándékShop rendszerünkben egyénileg, és csoportjával egyaránt.

És mindezt csupán azért, mert a YessPlus-nál vásárolja meg havi szükségleteit.

Ön szerint megéri?

Olvasson erről bővebben: VIPTAGSÁG szóra kattint.

Amennyiben még információra van szüksége kérem iratkozzon föl levélsorozatra.


Név:
Email cím:

FONTOS!

ERŐSÍTSE MEG A REGISZTRÁCIÓJÁT a pár másodperc múlva érkező e-mailban.

Adatait az adatvédelmi törvénynek megfelelően, bizalmasan kezelem.

Ha közben úgy döntene könnyen leiratkozhat.

Ha van még pár perce olvasson bele a TEMÉKTAPASZTALATOK-ba


Amennyiben szeretne pénzt is keresni, kérje INGYENES tájékoztatómat.

Név:
Email cím:


FONTOS!

ERŐSÍTSE MEG A REGISZTRÁCIÓJÁT a pár másodperc múlva érkező e-mailban.

Adatait az adatvédelmi törvénynek megfelelően, bizalmasan kezelem.

Ha közben úgy döntene könnyen leiratkozhat.


Minden kedves látogatót szeretettel várok és tájékoztatok.



Üdvözlettel:

Pásztor Imre

Linkkatalógus































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése